Koppelmassage

Een massage van je partner ontvangen is vaak een van de fijnste dingen die er zijn. Soms kan het echter ook fijn zijn om net wat meer kennis te hebben tijdens de massage. Want hoe maak je van een gewone massage nu bijvoorbeeld een tantra massage? Hoe werk je met seksuele energie? En welke tips en trics zijn er dan? Tijdens de koppelmassage leer je hoe je een tantrische body-to-body massage kan geven aan de ander. Ik geef je tips en technieken mee die je thuis samen kunt oefenen. Ook kan je tijdens de massage aangeven of je technieken voor een yoni of lingam massage wilt ontvangen. De duur van een koppelmassage is ongeveer 3 uur waarin er genoeg tijd is om uitleg te krijgen en op je partner te oefenen terwijl ik het voordoe. De tijdsduur van de massage is echter te kort om zowel beide te ontvangen als te geven.

Praktische informatie

De massage zelf duurt ongeveer 2,5 uur en kost 180 euro. Voor de massage is er gelegenheid om kennis te maken en vragen te stellen. Na de massage wordt er water en fruit geserveerd en is er de mogelijkheid om ervaringen te delen. Alles bij elkaar duurt de sessie ongeveer 3 uur.

Lees voordat je een afspraak maakt de Algemene voorwaarden La-Regina Tantra massage door. Door een afspraak te maken ga je met deze voorwaarden akkoord. De prijzen zijn inclusief 21% btw. Betalingen alleen contant.