Tantra massage voor vrouwen

Hoe gaat de massage in de praktijk?

Als je besluit om voor een tantra massage te komen, dan kies je ervoor om even stil te staan bij je eigen lijf. Je kiest ervoor om uit je hoofd te komen. Om je lichaam te voelen en te doorvoelen en om haar te eren voor datgene ze je op dat moment vertelt. 

Zoals gezegd is een tantra massage een ontspannende, openende en mooie ervaring die je leert bewust aanwezig te zijn in je lichaam. Hierdoor kan je meer in contact komen met je vrouw-zijn en je eigen seksualiteit. Wellicht dat er tijdens de aanrakingen gevoelens en emoties worden aangeraakt. Dit kan zowel pijn als genot zijn. Wellicht heb je iets (lichamelijks) meegemaakt, iets waar je aandacht, liefde en tijd voor jezelf in wilt investeren. We kunnen samen werken aan het helen van trauma’s en ingaan op (levens-)vragen gerelateerd aan seksualiteit. Alles mag er zijn en voor alles is ruimte. Als het voor jou belangrijk is, dan is het dat voor mij ook. Ik masseer zonder doel, en werk altijd met wat er is in het moment. Taboes en schaamte bestaan in het dagelijkse leven misschien wel, maar in mijn praktijk werp ik er graag een licht op zodat jij uit je donkerte kan stappen. En weer in je eigen lichaam en daarmee in je eigen koninklijke kracht kan gaan staan. La-Regina voor alle Regina’s.

Praktische informatie

De massage zelf duurt anderhalf uur en kost 150 euro. Voor de massage is er gelegenheid om kennis te maken en vragen te stellen. Na de massage wordt er water en fruit geserveerd en is er de mogelijkheid om ervaringen te delen. Alles bij elkaar duurt de sessie ongeveer 2,5 uur.

In de massage wordt je hele lichaam gemasseerd, ook de vagina als je dat wilt (yoni-massage). Niet alleen de fysieke aanraking maar ook de emoties die daarbij opgeroepen worden zijn van belang. Het spreekt voor zich dat veiligheid en respect centraal staan in deze massage.
Ik geef yoni-massage omdat de meeste vrouwen energetische blokkades hebben in hun yoni. Hierdoor is het spierweefsel in de yoni gespannen en ongevoelig. Dit heeft tot gevolg dat vrouwen minder seksueel genot en levensvreugde ervaren. In een yoni-massage wordt de binnen- en buitenkant van je vagina op een liefdevolle manier gemasseerd. Hierdoor worden blokkades opgeheven en stroomt de energie weer vrij door je yoni en je hele lichaam. Gedurende de massage vraag ik of je een yoni-massage wilt ontvangen of niet. Zoals ik al eerder zei, ik heb geen doel, alles mag en niets hoeft. Je hoeft je keuze niet te verantwoorden.

 

Lees voordat je een afspraak maakt de Algemene voorwaarden La-Regina Tantra massage door. Door een afspraak te maken ga je met deze voorwaarden akkoord. De prijzen zijn inclusief 21% btw. Betalingen alleen contant.